Het Atelier Andries Bos
     
Home Page

Andries als Artiest

Het verleden I

Het verleden II

Het Atelier

Sieraden

Afrikaanse kunst

30 werkstukken

Naakt studies

Mijn persoonlijke keuze

Contact Page

Routeplanner

 

Neem een kijkje in het gezellige Atelier van Andries Bos
Moeder der vestingsteden "Naarden Vesting" in de Bussummerstraat 6 is het oergezellige Atelier Andries Bos gevestigd. Zeer de moeite waard om eens vrijblijvend binnen te lopen. Andries & Ineke Bos geven u uiteraard deskundig advies over de vele artikelen welke bij hen kunnen worden aangeschaft. Of het nu gaat om de veelzijdige schilderijen van Andries, Afrikaanse beeldhouwwerken of betaalbare kwaliteits sieraden; geheel vrijblijvend kunt u op uw gemak lekker rondneuzen in het knusse Atelier!


Het Atelier Andries Bos
Bussummerstraat 6 bent u van harte welkom om eens zonder verplichtingen op uw gemak lekker rond te neuzen; bij twijfel van een aankoop kunt u gerust later nog eens langskomen. Andries & Ineke hebben belang bij een tevreden klant!
Bij binnenkomst rechts geeft u een idee van het Atelier.
Zoals u kunt zien zijn er vele houtsnijwerken te koop. Reeds jaren heeft Andries zijn oog laten vallen op de Afrikaanse kunst. Ook Ineke is zeer gefascineerd geraakt door deze kunst. Er zijn kleine, maar ook zeer grote voorwerpen te koop.
Het beeld.
Alhoewel velen reeds een redelijk bod hebben gedaan op dit mooie beeld, is het zo, dat alleen dit markante beeld niet te koop is. Men zal wellicht diep in de buidel moeten tasten om hen te overreden afstand te doen van dit wel zeer speciale beeld.
Het Atelier gezien naar de ingang.
Net achter de ezel kunt u een van de grote Afrikaanse kunstvoorwerpen zien.

Direct bij binnenkomst.
Zoals u kunt zien, zijn er ook meerdere wajang poppen te koop. De interesse van de Wajang poppen dateert nog uit de tijd dat Andries in zijn jeugd daar enkele jaren heeft doorgebracht.
Bij binnenkomst rechts.
Thans een goed uitzicht op het enorme masker.
Een uitzicht op de entree van het Atelier.
Lekker snuffelen in de mappenbak of een kijkje op de verhoging naar de sieraden en houtsnijwerken.